Fursecuri cu ciocolata , nuci si cardamon

de katty in Dulciuri, 20 Dec 2014 | 623 vizualizari

 

Crocante si aromate, sunt minunate in aceasta perioada a sarbatorilor de iarna.

 

INGREDIENTE

  • 230 gr ciocolata cu lapte
  • 150 gr zahar
  • 3 oua intregi
  • 130 gr unt
  • scortisoara macinata
  • cardamon macinat
  • nuci tocate marunt
  • 330 gr faina
  • 5 gr praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata , nuci si cardamon:

Mixam untul la temperatura camerei cu zaharul .Adaugam pe rand ouale.Topim la bain-marie ciocolata,apoi o lasam sa ajunga la temperatura camerei.Amestecam intr-un vas faina cu praful de copt, scortisoara si cardamonul.


Punem ciocolata topita in compozitia cu unt si oua, omogenizam, apoi turnam amestecul de faina si condimente.Omogenizam bine.


Cu ajutorul a 2 lingurite luam din compozitie si punem intr-o tava pe hartie de copt , pastrand distanta intre ele.Presaram deasupra nuci tocate.Dam tava la cuptor pentru 10-15 minute, pana se usuca, fara a se rumeni.(din aceasta compozitie ies aproximativ 40 de bucati)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata , nuci si cardamon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Corinuta 1

20.12.2014, 23:33

Aromate!

Rocsi 1

20.12.2014, 23:46

Delicioase!

MotanLaOale 1

21.12.2014, 22:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Nasturei cu ciocolata