Fursecuri cu ciocolata , nuci si cardamon

de katty in Dulciuri, 20 Dec 2014 | 919 vizualizari

 

Crocante si aromate, sunt minunate in aceasta perioada a sarbatorilor de iarna.

 

INGREDIENTE

  • 230 gr ciocolata cu lapte
  • 150 gr zahar
  • 3 oua intregi
  • 130 gr unt
  • scortisoara macinata
  • cardamon macinat
  • nuci tocate marunt
  • 330 gr faina
  • 5 gr praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata , nuci si cardamon:

Mixam untul la temperatura camerei cu zaharul .Adaugam pe rand ouale.Topim la bain-marie ciocolata,apoi o lasam sa ajunga la temperatura camerei.Amestecam intr-un vas faina cu praful de copt, scortisoara si cardamonul.


Punem ciocolata topita in compozitia cu unt si oua, omogenizam, apoi turnam amestecul de faina si condimente.Omogenizam bine.


Cu ajutorul a 2 lingurite luam din compozitie si punem intr-o tava pe hartie de copt , pastrand distanta intre ele.Presaram deasupra nuci tocate.Dam tava la cuptor pentru 10-15 minute, pana se usuca, fara a se rumeni.(din aceasta compozitie ies aproximativ 40 de bucati)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata , nuci si cardamon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Corinuta 1

20.12.2014, 23:33

Aromate!

Rocsi 1

20.12.2014, 23:46

Delicioase!

MotanLaOale 1

21.12.2014, 22:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Nasturei cu ciocolata