Fursecuri cu nuci si alune

de diaconta in Dulciuri, 25 Dec 2010 | 2662 vizualizari

 

Reteta am gasit-o pe blogul Laurei Laurentiu,mi-a placut atat de mult,incat din start am facut portie dubla si tot s-au dovedit a fi putine.

 

INGREDIENTE

  • 220 gr unt
  • 75 gr zahar brun
  • 75 gr zahar tos
  • 2 oua
  • 300 gr faina
  • zahar vanilat
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • lamaie
  • sare
  • 250 gr nuca si alune
  • visine din compot
  • dulceata de merisoare salbatice
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu nuci si alune:

Untul se amesteca cu zaharul si vanilia pana cand se obtine o crema pufoasa.Se separa albusul de galbenus.


Galbenusurile se incorporeaza pe rand in crema de unt.Apoi se adauga faina amestecata cu praful de copt.Se va obtine un aluat de o consistenta delicata.


Nuca si alunele se prajesc si se taie in bucatele mici.


Din coca obtinuta se fac bilute,care se dau prin albusul batut spuma,iar apoi prin nuca si alune.


Se pun in tava tapetata cu hartie de copt.Se apasa cu degetul in mijlocul fiecarei bilute pentru a face un loc in care vom pune o visina sau dulceata,dupa preferinta fiecaruia.


Se pun la cuptor.Eu am lasat focul mic pentru ca sa nu se arda nuca,asa ca le-am lasat cam 25 de minute.


O reteta deosebit de simpla si sunt delicioase.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu nuci si alune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

Cris2711 1

27.12.2010, 18:27

party fara mine? Noroc foarte bun

diaconta 1

27.12.2010, 18:36

nu se poate fara tine Cris

Cris2711 1

27.12.2010, 18:38

puuuuuuuuup duuuuuuuulce

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Nuci cu crema de ciocolata