Fursecuri cu nuci si scortisoara

de -Licurici- in Dulciuri, 17 Dec 2015 | 576 vizualizari

 

Am pregatit si eu niste fursecuri pentru Mos Craciun ;) :)))

 

INGREDIENTE

  • 200g faina;
  • 70g nuci pisate;
  • o lingurita scortisoara;
  • 2 linguri zahar pudra;
  • 2 lingurite coaja de lamaie+portocala;
  • 2 pliculete zahar vanilat;
  • 150g margarina Rama Savoare de Unt;
  • 1 ou
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu nuci si scortisoara:


  • Se amesteca faina cu nucile, scortisoara, zaharul si coaja de lamaie + portocala, apoi se adauga margarina taiata cubulete si oul, se framanta aluatul si se da la frigider cel putin o ora.

  • Cand se scoate din frigider, aluatul se intinte intr-o foaie subtire si se taie cu forme diferite.

  • Se aseaza formele intr-o tava cu hartie de copt si se baga in cuptor 12-15 min, depinde de grosimea lor.

  • La sfarsit, se presara zahar pudra peste fursecuri.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu nuci si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

-Licurici- 1

17.12.2015, 13:25

anca_rm 1

18.12.2015, 08:03

-Licurici- 1

18.12.2015, 08:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Desert tort de biscuiti fara coacere