Fursecuri cu unt

de luminita20_2006 in Dulciuri, 17 Feb 2015 | 660 vizualizari

 

Am facut aceste fursecuri de Craciun. Am fost ceva timp lipsa pe bucataras dar asta nu inseamna ca nu am continuat sa gatesc, , noul membru al familiei si tot timpul dedicat celui mic m-au facut sa renunt o perioada la timpul dedicat internetului, insa ca acum am crescut maricei si mami are un pic timp si pentru alte activitati, sai mai bine m-am obisnuit cu noua postura :))

 

INGREDIENTE

  • 200 gr unt
  • -100 gr smantana
  • -1 ou
  • -25 ml lapte
  • -100 zahar pudra
  • -400 gr faina
  • -coaja portocala
  • - scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu unt:

Untul se taie cubulete si se mixeaza cu zaharul, Se adauga oualae si smantana se amesteca sa se incorporeze dupa care aromele laptele si faina. Se framanta repede un aluat, nu prea mult sa nu devina elastic. Se inveleste in folie si se da la frigider min. 2 ore.



Dupa care se intinde o foaie si se decupeaza formele dorite. Se coc la 180 C 10-15 min

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu unt" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

18.02.2015, 13:48

mirela0911 1

18.02.2015, 14:25

Frumusele!

Rocsi 1

18.02.2015, 21:25

Ce frumoase!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fine cu nuci