Fursecuri vanilate cu rahat

de laura_n in Prajituri, 22 Dec 2012 | 2723 vizualizari

 

Din seria fursecurilor delicioase, am prestat reteta Ancutei de fursecuri cu unt si vanilie. Ancuta, sarumana de reteta, sunt pur si simplu delicioase! delicioase!

 

INGREDIENTE

  • 280 g unt
  • 350 g faina
  • seminte vanilie
  • 80 g zahar pudra
  • 1 plic budinca de vanilie
  • 1 lingurita praf de copt
  • rahat colorat
  • zahar pudra cu vanilie
Portii: 40
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri vanilate cu rahat:

Precizez de la inceput ca am folosit jumatate unt, jumatate margarina din cauza ca nu mi-a ajuns untul.


Intr-un castron, am amestecat untul, margarina cu zaharul si cu semintele de vanilie.


Faina am amestecat-o separat cu praful de copt, praful de budinca si am incorporat si untul dulce.


Am framantat un aluat nelipicios si am format bombite pe care am infipt un cubulet de rahat.


Altele le-am facut rotunde si am ascuns in interior un cubulet de rahat.


Le-am copt la foc mediu cam 15 minute dupa care le-am scos si le-am tavalit in zahar pudra.


Se topesc efectiv in gura!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri vanilate cu rahat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Lau 1

23.12.2012, 19:30

faine

Satisfyyourcravings 1

14.01.2013, 11:01

Cât de pufoase par!

xana 1

01.03.2014, 00:23

Laura, cate grame are praful de budinca? Eu am unul de 110grame, ajunge?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri vanilate, decorate cu ciocolata