Fusilli cu bilute de carne tocata

de MotanLaOale in Fusilli, 28 Mar 2012 | 5806 vizualizari

 

Vazute la Mitinita si incercate. Au iesit bune rau. Am mai modificat la arome putin.

 

INGREDIENTE

  • 400g paste fusilli
  • 400g carne tocata amestec
  • 1 ou
  • 1 felie de paine uscata
  • 1 cartof
  • 5 catei usturoi
  • 1 ceapa mica
  • 1 cutie rosii in bulion
  • 1 legatura marar
  • 2 linguri bulion
  • ulei
  • boia
  • vegeta
  • cimbru
  • oregano
  • 5-6 cuisoare
  • nucsoara
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu bilute de carne tocata:

Din ingrediente, fara paste, rosii si arome seface o pasta ca de parjoale si se tine la frigider cel putin o ora.

Se fac bilute mici cu mana uda si se pun intr-o tava unsa cu ulei.

Se introduc in cuptor pana sunt gata si se rumenesc.

Separat se face sosul din rosiile maruntite cu bulionul, cu condimente dupa gust si se fierbe 5 minute.

Se adauga bilutele si se introduce la cuptor pentru 15-20 minute pana scade sosul putin si se ingroase.

Se fierb pastele se scurg si se trec pe sub apa rece.

Se toarna sosul cu bilute peste paste, se amesteca si este gata.

Se pot presara si cu cascaval, sau nu.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu bilute de carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu carne tocata, la cuptor -pasta al forno