Fusilli cu bilute de carne tocata

de deliciousflavours in Fusilli, 5 Dec 2011 | 2406 vizualizari

 

Aceste paste delicioase by Mitinita isi asteapta cam de multisor randul, dar iata ca a sosit momentul sa fie pregatite :)

 

INGREDIENTE

  • 250-300 gr fusilli
  • 250-300 gr carne tocata
  • 1 ou 1 ceapa mica
  • 1 catel usturoi pisat
  • 3-4 linguri pesmet
  • cimbru
  • patrunjel
  • sare, piper
  • 500 ml pasta rosii
  • 1 lingurita pasta ardei iute (optional)
  • busuioc  
  • oregano  
  • rozmarin  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu bilute de carne tocata:

Fierbem pastele urmand instructiunile de pe ambalaj.

In timpul aceasta tocam marunt ceapa, pisam usturioul si impreuna cu oul, pesmetul, cimbrul si patrunjelul adaugam la carnea tocata. Condimentam cu sare si piper, amestecam bine cu manutele si formam bilute mici, pe care mai apoi le punem intr-o tava unsa cu putin ulei de masline. Dam tava la cuptorul preincalzit pana se rumenesc bilutele.

La pasta de rosii adaugam busuioc, oregano, rozmarin, condimentam cu sare si piper, eu in plus am mai adaugat o lingurita mica de pasta de ardei iute, deoarece imi plac mancarurile picante.

Scoatem bilutele din cuptor si daca s-au rumenit frumos le punem peste sosul de rosii intr-un vas termorezistent si mai punem inapoi in cuptor aprox 20-25 minute.

Sosul astfel obtinut il punem peste pastele fierte si sunt gata de servit.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu bilute de carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Fusilli cu bilute de carne tocata-0
Fusilli cu bilute de carne tocata-1
Fusilli cu bilute de carne tocata-2

COMENTARII (17)

Angelina_Elena

Angelina_Elena 1

05.12.2011, 23:16

ce buneee

deliciousflavours

deliciousflavours 1

06.12.2011, 09:00

va multumesc frumos!

mena29

mena29 1

06.12.2011, 11:57

buna, mancarca ta

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!