Galuste de cartofi umplute cu carnati

de Laly in Aperitive / Garnituri, 2 Aug 2010 | 4235 vizualizari

 

Am gasit reteta intr-o revista.Si cum poate inlocui painea,am zis sa vad ce iese.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg cartofi
  • 100-150 gr faina
  • 1 ou
  • 1 lingurita cu ulei
  • 3 carnati subtiri
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galuste de cartofi umplute cu carnati:

Se spala bine cartofii si se pun la fiert cu tot cu coaja,in apa cu un pic de sare.


Dupa ce s-au fiert si s-au racorit putin,se decojesc si se paseaza ca pentru piure.


In cartofii pasati se adauga oul,sare dupa gust (atentie! si carnatii au sare),uleiul si faina.


Se framanta un aluat care trebuie sa se desprinda de pe maini.Cantitatea de faina poate fi marita daca nu se dezlipeste de pe maini.


Carnatii se taie rondele mici sau cubulete si se prajesc rapid,dar nu complet.


Din aluatul de cartofi se modeleaza bile de marime medie,se pun in podul palmei,se face o adancitura in care se adauga cubulete de carnati.


Se acopera cu aluat.Se pun gogosile la prajit in baie de ulei si se scot pe servetele absorbante.


Sunt delicioase alaturi de salata de rosii,varza,etc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste de cartofi umplute cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (42)

Laly 1

08.08.2010, 17:09

Lasa Ina nu-i nimic,eu oricum am lasat usa deschisa.Asa ca atunci cand te hotarasti poti sa vii

jolygina 1

09.08.2010, 01:05

foarte interesant

alexia 1

22.10.2010, 11:55

imi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Garnitura de cartofi si morcovi