Galuste de cartofi umplute cu carnati

de Laly in Aperitive / Garnituri, 2 Aug 2010 | 4588 vizualizari

 

Am gasit reteta intr-o revista.Si cum poate inlocui painea,am zis sa vad ce iese.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg cartofi
  • 100-150 gr faina
  • 1 ou
  • 1 lingurita cu ulei
  • 3 carnati subtiri
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galuste de cartofi umplute cu carnati:

Se spala bine cartofii si se pun la fiert cu tot cu coaja,in apa cu un pic de sare.


Dupa ce s-au fiert si s-au racorit putin,se decojesc si se paseaza ca pentru piure.


In cartofii pasati se adauga oul,sare dupa gust (atentie! si carnatii au sare),uleiul si faina.


Se framanta un aluat care trebuie sa se desprinda de pe maini.Cantitatea de faina poate fi marita daca nu se dezlipeste de pe maini.


Carnatii se taie rondele mici sau cubulete si se prajesc rapid,dar nu complet.


Din aluatul de cartofi se modeleaza bile de marime medie,se pun in podul palmei,se face o adancitura in care se adauga cubulete de carnati.


Se acopera cu aluat.Se pun gogosile la prajit in baie de ulei si se scot pe servetele absorbante.


Sunt delicioase alaturi de salata de rosii,varza,etc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste de cartofi umplute cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (42)

Laly 1

08.08.2010, 17:09

Lasa Ina nu-i nimic,eu oricum am lasat usa deschisa.Asa ca atunci cand te hotarasti poti sa vii

jolygina 1

09.08.2010, 01:05

foarte interesant

alexia 1

22.10.2010, 11:55

imi place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

11390 puncte

RODIMUR

5340 puncte

mirela0911

5180 puncte

Rocsi

4900 puncte

Constelatialeu

4200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Albinita
  • 09

    MA

  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de cartofi, dres cu ouă și smântână

de RODIMUR 5

ieri la 23:13

Tort Fanta

ieri la 20:59

Muratura asortata

ieri la 19:48

Branzoaice umplute cu mere

ieri la 18:18

Fursecuri cu afine, curmale, nuci si migdale

de Ancutsa 5

ieri la 18:07

RETETA RECOMANDATA
Papricas de ghebe cu galuste de faina