Galuste de cartofi umplute cu carnati

de Laly in Aperitive / Garnituri, 2 Aug 2010 | 4045 vizualizari

 

Am gasit reteta intr-o revista.Si cum poate inlocui painea,am zis sa vad ce iese.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg cartofi
  • 100-150 gr faina
  • 1 ou
  • 1 lingurita cu ulei
  • 3 carnati subtiri
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galuste de cartofi umplute cu carnati:

Se spala bine cartofii si se pun la fiert cu tot cu coaja,in apa cu un pic de sare.

Dupa ce s-au fiert si s-au racorit putin,se decojesc si se paseaza ca pentru piure.

In cartofii pasati se adauga oul,sare dupa gust (atentie! si carnatii au sare),uleiul si faina.

Se framanta un aluat care trebuie sa se desprinda de pe maini.Cantitatea de faina poate fi marita daca nu se dezlipeste de pe maini.

Carnatii se taie rondele mici sau cubulete si se prajesc rapid,dar nu complet.

Din aluatul de cartofi se modeleaza bile de marime medie,se pun in podul palmei,se face o adancitura in care se adauga cubulete de carnati.

Se acopera cu aluat.Se pun gogosile la prajit in baie de ulei si se scot pe servetele absorbante.

Sunt delicioase alaturi de salata de rosii,varza,etc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste de cartofi umplute cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Galuste de cartofi umplute cu carnati-0
Galuste de cartofi umplute cu carnati-1

COMENTARII (42)

Laly

Laly 1

08.08.2010, 17:09

Lasa Ina nu-i nimic,eu oricum am lasat usa deschisa.Asa ca atunci cand te hotarasti poti sa vii

jolygina

jolygina 1

09.08.2010, 01:05

foarte interesant

alexia

alexia 1

22.10.2010, 11:55

imi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!