Gazpacho

de gaby_duceag in Supe, 13 Mai 2011 | 8956 vizualizari

 

ba-mi apare-n quiz pe bucataras :))), ba in retetele prietenilor asa ca ramanand cu gandul la supa rece a lui Adinutz pufos , mi s-a facut o pofta de nedescris. Sa spun ca-ti ia 15 minute s-o prepari, as exagera:))), poate cu tot cu poze.

 

INGREDIENTE

  • 3 rosii
  • 1/4 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • un ardel rosu
  • un ardel galben sau verde
  • 1/4 zuchinni (eu am pus dovlecel, ca nu gasesc aici asa ceva)
  • un castravete
  • 1/4 pahar ulei masline
  • 2 linguri otet balsamic
  • 1/4 legatura patrunjel
  • piper cayenne
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gazpacho:

Toate legumele se spala bine, bine sub jet de apa rece.

Ardeilor li se curata cotorul si semintele, castravetilor si dovleceluiui coaja .

Rosiile, ardeii, castravetele si dovleceii se taie cubulete.

Usturoiul, ceapa si patrunjelul se toaca. Se amesteca toate.

Se amesteca uleiul cu otetul, sare si piper.

Se toarna peste amestecul de legume tocate. Se ia o cana si jumatate din amestec si se paseaza cu blenderul.

Se toarna peste legume.

Se serveste in boluri alaturi de crutoane. Eu am papat-o fara nimic.

Sursa

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gazpacho" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu galuste