Gem de piersici albe

de ianculubita in Dulceata / Gem, 9 Sep 2013 | 2362 vizualizari

 

Am facut gem din piersici albe;rezultatul este minunat,cu o aroma deosebita dar mie nu-mi place culoarea;voi ce parere aveti??

 

INGREDIENTE

  • 2kg piersici
  • 3cani cu zahar
  • 1lamaie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de piersici albe:

Piersicile spalate,curatate de samburi,le punem intr-un vas cu zahar pe foc amestecand mereu;dupa ce au fiert bine 20min,le pasam cu blenderul,mai lasam 10-15min,adaugam sucul de lamaie,punem gemul fierbinte in borcane,tinem borcanele cu capacele in jos pana se racesc putin apoi le depozitam la camara.


Poate nu sunteti de acord cu modalitatea mea de pregatire a acestui gem dar piersicile pe care le avem la gradina,nu sunt zemoase absolut de loc si nu am vrut sa adaug apa,de aceea timpul a fost foarte scurt

 

TIPS-URI

1

fructele pot fi lasate intregi fara sa le pasati cu blenderul pentru ca oricum prin fierbere se topesc

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de piersici albe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

RuxyRux 1

09.09.2013, 22:41

Ce aromat!

Panacris 1

10.09.2013, 18:29

Foarte fain! Acuma dacă nu-ți place culoarea, închizi ochii și savurezi aroma Foarte fain arată!

ianculubita 1

11.09.2013, 14:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Gem de piersici