Gem de piersici albe

de ianculubita in Dulceata / Gem, 9 Sep 2013 | 2629 vizualizari

 

Am facut gem din piersici albe;rezultatul este minunat,cu o aroma deosebita dar mie nu-mi place culoarea;voi ce parere aveti??

 

INGREDIENTE

  • 2kg piersici
  • 3cani cu zahar
  • 1lamaie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de piersici albe:

Piersicile spalate,curatate de samburi,le punem intr-un vas cu zahar pe foc amestecand mereu;dupa ce au fiert bine 20min,le pasam cu blenderul,mai lasam 10-15min,adaugam sucul de lamaie,punem gemul fierbinte in borcane,tinem borcanele cu capacele in jos pana se racesc putin apoi le depozitam la camara.


Poate nu sunteti de acord cu modalitatea mea de pregatire a acestui gem dar piersicile pe care le avem la gradina,nu sunt zemoase absolut de loc si nu am vrut sa adaug apa,de aceea timpul a fost foarte scurt

 

TIPS-URI

1

fructele pot fi lasate intregi fara sa le pasati cu blenderul pentru ca oricum prin fierbere se topesc

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de piersici albe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

RuxyRux 1

09.09.2013, 22:41

Ce aromat!

Panacris 1

10.09.2013, 18:29

Foarte fain! Acuma dacă nu-ți place culoarea, închizi ochii și savurezi aroma Foarte fain arată!

ianculubita 1

11.09.2013, 14:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gem de piersici