Gem de piersici albe

de ianculubita in Dulceata / Gem, 9 Sep 2013 | 1961 vizualizari

 

Am facut gem din piersici albe;rezultatul este minunat,cu o aroma deosebita dar mie nu-mi place culoarea;voi ce parere aveti??

 

INGREDIENTE

  • 2kg piersici
  • 3cani cu zahar
  • 1lamaie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de piersici albe:

Piersicile spalate,curatate de samburi,le punem intr-un vas cu zahar pe foc amestecand mereu;dupa ce au fiert bine 20min,le pasam cu blenderul,mai lasam 10-15min,adaugam sucul de lamaie,punem gemul fierbinte in borcane,tinem borcanele cu capacele in jos pana se racesc putin apoi le depozitam la camara.

Poate nu sunteti de acord cu modalitatea mea de pregatire a acestui gem dar piersicile pe care le avem la gradina,nu sunt zemoase absolut de loc si nu am vrut sa adaug apa,de aceea timpul a fost foarte scurt

 

TIPS-URI

1

fructele pot fi lasate intregi fara sa le pasati cu blenderul pentru ca oricum prin fierbere se topesc

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de piersici albe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Rux 1

09.09.2013, 22:41

Ce aromat!

Panacris 1

10.09.2013, 18:29

Foarte fain! Acuma dacă nu-ți place culoarea, închizi ochii și savurezi aroma Foarte fain arată!

ianculubita 1

11.09.2013, 14:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!