Ghiveci cu miros de toamna :)

de Dya Daniela Andrei in Porc, 7 Noi 2011 | 3255 vizualizari

 

Cum toamna, mi se pare mie!, s-a cam grabit anul acesta sa ne imbrace in culoare si in miros de frunze uscate,,, m- am bucurat de savoarea, aroma si coloritul pe care ni-l ofera prin darurile sale!

 

INGREDIENTE

  • rosii
  • 2 cartofi
  • 2 morcovi
  • o vanata
  • o ceapa alba
  • o ceapa rosie
  • o cana de fasole
  • patrunjel verde
  • radacina de telina
  • radacina de pastarnac
  • ardei gras rosu/verde/galben
  • condimente: sare, piper, tarhon
  • 200-300 gr carne de porc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci cu miros de toamna :):

Fierbem fasolea, timp in care spalam legumele, le curatam si le taiem cuburi. Carnea o calim impreuna cu ceapa tocata marunt si cu fasolea pentru aproximativ 20 de minute, adaugam legumele si condimentele, lasandu-le sa fiarba pana sunt bine patrunse. Se servesc cu patrunjel proaspat tocat.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Cantitatile variaza in functie de gustul fiecaruia.

2

Nu e nevoie sa adugam apa pentru ca legumele vor fierbe in suc propriu.

3

Nu se amesteca foarte des intrucat legumele se vor marunti

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci cu miros de toamna :)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Straightener 24mm

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Dya Daniela Andrei 1

08.11.2011, 22:00

Va multumesc mult dragii mei! Mi-ati lipsit si mi-a fost dor de voi!
Dia, scumpo, de gatit am gatit, doar ca nu am avut timp prea mult si pentru impartasirea retetelor, ,,, plus ca mi-au stat in cale anumite intamplari,,, ca asa e de obicei ,,, se aduna toate )

Adinuta, a fost tare bun
Va pup pe toti!

diaconta 1

08.11.2011, 22:08

Dya stiu cum e uneori problemele reale striga prea tare
dar lasa ca toate se aseaza intr-o vreme,sper si eu ca am cam obosit

babi5 1

04.12.2014, 19:07

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gustari cu pasta de avocado si ton
  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Lecso