Gogosari in sos pentru friptura

de jolygina in Pt. carne, 14 Iun 2010 | 11434 vizualizari

 

foarte buni pentru fripturica la gratar

 

INGREDIENTE

  • 5 kg gogosar
  • 1/2l otet
  • 1/2 kg zahar
  • 1/2l ulei
  • 3 linguri sare
  • 500g pasta de tomate
  • piper si foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in sos pentru friptura:


Gogosarii taiati fideluta se oparesc in compozitia facuta din otet, zahar,ulei,sare, pasta de tomate si foile de dafin.

Se oparesc cam 10-15 min.

Se scot se asaza in borcane se toarna compozitia in care i-am oparit, peste ei.

Se incinge cuptorul si bagam borcanele


stingem focul si le lasam pana a doua zi, cu usa inchisa.

Sosul este foarte bun la carne pe gratar si foarte gustos iti vine sa-l mananci si simplu.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in sos pentru friptura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Rocsi 1

14.06.2010, 11:10

sunt foarte buni...facem si noi si se mananca cu multa placere

jolygina 1

04.09.2011, 16:18

asa este ai dreptate

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sos de mustar