Gogosele de dovlecel cu branza

de Strawberries thoughts in Dulciuri, 11 Iul 2014 | 3002 vizualizari

 

Este timpul dovlecelului asa ca am pregatit cateva "nebunii culinare" cu aceasta leguma :).
Astazi impartasesc cu voi aceste minunate gogosele. Sunt atat de bune si foarte simplu de preparat. Se pot servi alaturi de smantana si dulceata ( precum papanasii), simple sau cu piure de mere, cum am preferat eu.
Care este preparatul vostru cu dovlecel preferat?

 

INGREDIENTE

  • 300 g dovlecel ras si scurs
  • 300 g crema de branza
  • 150 g zahar
  • 100 g gris
  • 150 g pesmet
  • 2 oua
  • o budinca vanilie
  • ulei pt prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele de dovlecel cu branza:

Dovlecelul il curatam, radem pe razatoarea mare si il punem la scurs intr-o sita. Il lasa 15 minute apoi il punem intr-un bol. Peste el adaugam ouale si zaharul.


Amestecam grisul cu pesmetul si budinca de vanilie si punem amestecul peste compozitia de ou si dovlecel.


Omogenizam compozitia si o lasam sa stea 10 miunute pentru ca grisul si pesmetul sa absoarba lichidul lasat de dovlecel.


Intr-o tigaie incingem uleiul. Cu o lingura luam din compozitia de dovlecel si o punem in tigaie in uleiul incins dandu-i forma rotunda.


Prajim cateva minute gogoselele pe ambele parti (pana devin aurii) si le scoatem pe un platou peste care am pus servetele de bucatarie.


Servim caldute cu piure de mere si pudrate cu zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele de dovlecel cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

ilinca_rox 1

12.07.2014, 15:33

foarte interesant si cu siguranta foarte bun

Sidy 1

13.07.2014, 07:46

Waw....astea sunt musai de incercat !!!

Valclaudia 1

13.07.2014, 10:15

foarte bine arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu ciuperci si cartofi