Gogoşi

de articook in Dulciuri, 14 Iun 2010 | 2544 vizualizari

 

Făcute de mami! Sunt cei mai buni!!

 

INGREDIENTE

  • 700g faina
  • 120g zahar tos
  • 250g Philadelphia
  • 2 pliculete drojdie uscata
  • 2 oua
  • 250ml lapte caldut
  • 1/2 lingurita sare
  • 2 linguri de ulei
  • 2 pliculete zahar vanilinat
  • Coaja rasa de la o lamaie
  • Ulei pentru prajit
  • Zahar pudra pentru pudrat gogosile
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogoşi:

Aluatul se obtine prin amestecarea ingredientelor: laptele caldut, ouale, uleiul, pliculetele de zahar vanilinat zaharul tos, philadelphia, coaja rasa de la o lamaie, pliculetele de drojdie uscata, faina si sarea. Prima data se pune faina. Dupa ce se framanta cam 20 min se lasa 1 ora la dospit. Daca nu creste aluatul in acest timp, puteti sa il mai lasati la crescut.

Putem incepe sa facem gogosile impartind aluatul in bucati mici pe care le rulam lungi de 15cm.

Pe urma din rulourile rezultate facem cercuri sau noduri exact ca si cum ati innoda o ata innodati ruloul de aluat.

Intr-o tigaie punem ulei la incins si prajim gogosile in baie de ulei pe ambele parti pana devin rumenii.

Dupa ce s-au scurs de ulei se pudreaza cu zahar si se pot servi cu o cana de lapte sau iaurt.


Pofta buna!



Gasesti mai multe retete pe blogul meu personal: http://foodandproducts-ro.blogspot.com/p/x.html

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogoşi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Ina 1

14.06.2010, 18:11

rocsi, fa tu, ca vin si eu

Rocsi 1

14.06.2010, 18:24

ina nu vezi k manan si eu virtual la altii?si eu astept sa faca altii si eu sa mananc

Julie 1

15.06.2010, 09:33

Ce buna ar fi acum o gogoasa...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu crema de vanilie