Gogosi ca la mama acasa...

de lilik in Dulciuri, 13 Noi 2010 | 15983 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 ml lapte
  • 40 gr unt
  • 45 gr zahar
  • 370 gr faina
  • 1 plic drojdie uscata
  • 1 ou

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi ca la mama acasa...:

cernem faina intr-un vas si ii facem o fantana in mijloc.


punem pe foc intr-o craticioara laptele cu untul si zaharul la incalzit.


punem in gaura facuta in faina oul,drojdia si amestecul de lapte caldut(dak se incalzeste prea tare asteptam sa se racoreasca ).


framantam bine aluatul si il lasam la crescut cca 1 ora.


dupa ce a crescut luam din aluat intindem o foaie si cu o forma rotunda decupam gogosi,pe care le vom pune pe un taler presarat cu faina si le mai lasam 20-30 de min la crescut.


punem pe foc o oala cu ulei(uleiul trebuie sa fie abundant) si cand s-a incins punem gogosile una kte una si le lasam sa se rumeneasca pe ambele parti.


le scoatem si le punem pe hartie sa absoarba uleiul in exces,apoi le dam cu zahar pudra si le punem pe farfurie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi ca la mama acasa..." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

lilik 1

14.11.2010, 16:08

si mai multe iubita

tanyapatap 1

26.11.2010, 14:58

lilik 1

27.11.2010, 12:31

tanya

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

ieri la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

ieri la 18:35

Tortellini cu carne si legume

ieri la 14:43

Desert tort Anca

de Ancutsa 5

ieri la 11:46

RETETA RECOMANDATA
Gogosi din aluat oparit