Gogosi ca la mama acasa...

de lilik in Dulciuri, 13 Noi 2010 | 14515 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 ml lapte
  • 40 gr unt
  • 45 gr zahar
  • 370 gr faina
  • 1 plic drojdie uscata
  • 1 ou

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi ca la mama acasa...:

cernem faina intr-un vas si ii facem o fantana in mijloc.


punem pe foc intr-o craticioara laptele cu untul si zaharul la incalzit.


punem in gaura facuta in faina oul,drojdia si amestecul de lapte caldut(dak se incalzeste prea tare asteptam sa se racoreasca ).


framantam bine aluatul si il lasam la crescut cca 1 ora.


dupa ce a crescut luam din aluat intindem o foaie si cu o forma rotunda decupam gogosi,pe care le vom pune pe un taler presarat cu faina si le mai lasam 20-30 de min la crescut.


punem pe foc o oala cu ulei(uleiul trebuie sa fie abundant) si cand s-a incins punem gogosile una kte una si le lasam sa se rumeneasca pe ambele parti.


le scoatem si le punem pe hartie sa absoarba uleiul in exces,apoi le dam cu zahar pudra si le punem pe farfurie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi ca la mama acasa..." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

lilik 1

14.11.2010, 16:08

si mai multe iubita

tanyapatap 1

26.11.2010, 14:58

lilik 1

27.11.2010, 12:31

tanya

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Budinca de orez cu mere