Gogosi ca la mama acasa...

de lilik in Dulciuri, 13 Noi 2010 | 32329 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 ml lapte
  • 40 gr unt
  • 45 gr zahar
  • 370 gr faina
  • 1 plic drojdie uscata
  • 1 ou

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi ca la mama acasa...:

cernem faina intr-un vas si ii facem o fantana in mijloc.

punem pe foc intr-o craticioara laptele cu untul si zaharul la incalzit.

punem in gaura facuta in faina oul,drojdia si amestecul de lapte caldut(dak se incalzeste prea tare asteptam sa se racoreasca ).

framantam bine aluatul si il lasam la crescut cca 1 ora.

dupa ce a crescut luam din aluat intindem o  foaie si cu o forma rotunda decupam gogosi,pe care le vom pune pe un taler presarat cu faina si le mai lasam 20-30 de min la crescut.

punem pe foc o oala cu ulei(uleiul trebuie sa fie abundant) si cand s-a incins punem gogosile una kte una si le lasam sa se rumeneasca pe ambele parti.

le scoatem si le punem pe hartie sa absoarba uleiul in exces,apoi le dam cu zahar pudra si le punem pe farfurie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi ca la mama acasa..." nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri vitraliu