Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
cernem faina intr-un vas si ii facem o fantana in mijloc.
punem pe foc intr-o craticioara laptele cu untul si zaharul la incalzit.
punem in gaura facuta in faina oul,drojdia si amestecul de lapte caldut(dak se incalzeste prea tare asteptam sa se racoreasca ).
framantam bine aluatul si il lasam la crescut cca 1 ora.
dupa ce a crescut luam din aluat intindem o foaie si cu o forma rotunda decupam gogosi,pe care le vom pune pe un taler presarat cu faina si le mai lasam 20-30 de min la crescut.
punem pe foc o oala cu ulei(uleiul trebuie sa fie abundant) si cand s-a incins punem gogosile una kte una si le lasam sa se rumeneasca pe ambele parti.
le scoatem si le punem pe hartie sa absoarba uleiul in exces,apoi le dam cu zahar pudra si le punem pe farfurie.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult