Gogosi cu branza

de gaby_gabytza in Dulciuri, 13 Ian 2013 | 11178 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 100 g unt
  • 200 g iaurt
  • 100 g zahar
  • coaja si zeama de la o lamaie
  • 1 cub drojdie
  • 1 praf de sare
  • 200 ml apa minerala

umplutura

  • cca 500 g branza de vaci proaspata
  • 3 oua
  • 100 g zahar
  • coaja de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu branza:

Intr-un castron amestecam faina cu sarea si zaharul.Facem o gaura in mijloc si adaugam drojdia dizolvata in putina apa.Adaugam untul moale,iaurtul si restul de ingrediente si incepem sa framantam adaugand treptat apa.


Acoperim cu un prosop si lasam sa creasca intr-un loc calduros.


intr.un alt bol branza o amestecam cu restul ingredientelor.


Dupa ce a crescut aluatul intindem coca intr-o foaie dupa care taiem bucati peste care adaugam umplutura in mijloc pe fiecare bucata.


Impaturim unind capetele presand bine cu degetele.


Le prajim in baie de ulei pe ambele parti dupa care le scoatem pe un servetel absorbant.


Se pot servi simple sau pudrate cu zahar

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

diana_k 1

15.01.2013, 09:37

mmmm vreau si eu...

delia64 1

18.01.2013, 10:31

ginutzayrares 1

18.01.2013, 19:57

arata f bn o sa fac si eu miine deja mie pofta.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogosi cu branza dulce