Gogosi cu inghetata

de gaby_duceag in Dulciuri, 14 Apr 2010 | 4184 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr faina grau
  • 100grame zahar
  • 2linguri smantana
  • o lingura untura
  • putina sare
  • un cubulet drojdie
  • apa calda
  • inghetata vanilie
  • ciocolata (30gr)
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu inghetata:

intr-un bol mare am pus faina,la care am adaugat smantana, untura,zaharul,sarea ,drojdia faramata bucatele


am adaugat apoi cam 100ml apa calda,putin ulei si am framantat


se adauga apa atat cat sa obtineti un aluat ferm pe care-l lasati la dospit aprox 40-50min


pe blatul de lucru presarat cu faina intindeti o foaie cu o grosime de aprox 2cm


cu ajutorul a doua pahare (unul mare si unul mic)decupati cercuri in aluat(intai un cerc mare pe care-l decupati in interior cu ajutorul paharului mic si scoateti aluatul din interior)


se pun la copt intr-o cratita cu ulei incins. focul nu trebuie sa fie prea tare pentru a nu se arde uleiul.


se scot cu o paleta astfel incat sa se scurga uleiul


cand s-au racit ,se pudreaza cu zahar


se aseaza pe farfurii,se ineaca in inghetata:)))si se orneaza cu ciocolata topita


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu inghetata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (71)

cccris 1

20.04.2010, 09:39

Asta e problema: faci bunatati si nu mai are nimeni rabdare sa faci tu poze.

gaby_duceag 1

21.04.2010, 07:50

exact,ccris,ia sa facem rau

Bya Ralu 1

12.01.2014, 13:26

bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Fina