Gorditas cu peste

de Satisfyyourcravings in Peste, 9 Oct 2015 | 978 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 grame filet cod sau alt peste alb, fara oase si piele
  • 4 linguri pesmet
  • 1 albus de ou
  • 1 lingura de faina
  • sare/piper
  • 4 gorditas sau tortilla mai mici din faina integrala
  • 1/3 varza alba tocata
  • 1/2 ceapa rosie
  • 2 linguri iaurt grecesc cu continut scazut de grasime
  • 1 fir de ceapa verde tocat
  • sos picant
  • 2 morcovi taiati julienne
  • 2 linguri pasta de salsa
  • cateva rondele de Jalapeno
  • frunze de coriandru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gorditas cu peste:

Se amesteca pesmetul cu sare si piper.


Se dau bucatile de peste prin faina, apoi albus de ou, pesmet, albus de ou si iar pesmet. Se gatesc in cuptor la 200 de grade 10-12 minute.


Se ung gorditas cu pasta de salsa, se aseaza varza, fasii de morcov, ceapa rosie si verde si pestele, apoi se toarna iaurt, sos picant si se orneaza cu jalapeno si frunze de coriandru.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gorditas cu peste" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

mihaelar63 1

09.10.2015, 20:24

Daca este peste sunt prezenta

mirela0911 1

10.10.2015, 09:52

Bun trebuie sa fie!

Satisfyyourcravings 1

10.10.2015, 13:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

RETETA RECOMANDATA
Peste proaspat la dry cooker