Gratar de pui cu legume-pregatite in vasele DELIMANO...

de ela in Mancaruri cu carne, 8 Ian 2012 | 4289 vizualizari

 

mi-am facut cadou de craciun :)) un set de vase de la DELIMANO....le-am primit zilele astea si azi,fiind duminica,dupa o saptamana de lucru intens de dimineata pana seara,imi era tare greu si lene :))...voiam ceva rapid si bun,fara prea multa bataie de cap...si cum eram tare curioasa cum se gateste in vasele de la delimano.am trecut la treaba...treaba care a durat 30minute...am stat mult pe ganduri cand am facut comanda la vase...chiar anulasem comanda,dupa o discutie cu Gaby despre ele...dar operatoarea de la delimano care m-a sunat pentru comanda,m-a convins...si acum nu imi pare rau...chiar am mai comandat o cratita (daca afla Cristi,ma omoara,ca nu imi ajunge ca am dat 800 lei pe ele plus transportul 40:(( ).....am vrut inca o tigaie pentru ca tigaia pe care am primit-o este prea mica ca sa prajesti niste cartofi in ea sau ceva pentru doua persoane...pe cat sunt de mari tigaile de gril,cea wok si tava,pe atat de mici sunt oalele...dar ceea ce este cel mai important,este ca intr-adevar mancarea gatita in vasele astea,este minunata...carnea pregatita la gril este suculenta in interior(cand am luat bucata de carne de pe gratar,a curs zeama din ea) si crocanta in exterior,a fost gata cat ai clipi,iar legumele facute in tigaia wok s-au facut fara sa amestec mai deloc si nici nu am realizat cum s-au facut in 10minute....merita investitia,fara nici un regret...pozele nu sunt prea reusite pentru ca a fost o zi tare intunecoasa...

 

INGREDIENTE

  • 2felii piept de pui dezosat
  • 1punga legume amestec cu ciuperci congelate
  • sare
  • piper
  • condiment pentru pui
  • tigaia gril delimano
  • tigaia wok delimano
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratar de pui cu legume-pregatite in vasele DELIMANO...:

Batem feliile de pui intr-o punga si le condimentam cu condimente pentru pui.Ungem cu ulei tigaia gril,o punem pe foc si lasam pana se inroseste manerul termic si apoi punem feliile de carne si lasam cateva minute pe fiecare parte.


Ungem cu putin ulei tigaia wok si punem pe foc.Cand s-a inrosit manerul termic rasturnam in ea punga de legume congelate si lasam pe foc cateva minute,apoi adaugam 150ml apa,sare,piper,putin condiment de legumesi lasam 10minute pe foc.Nu trebuie sa amestecam prea des caci legumele nu se prind si efectiv nu cer sa fie amestecate:)).


Servim cu castraveti murati.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar de pui cu legume-pregatite in vasele DELIMANO..." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei

Dryer 2000W grey

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

mena29 1

09.01.2012, 15:25

jolygina 1

10.01.2012, 14:42

si aci mai vin si eu cu o furca

ela 1

10.01.2012, 14:53

Jolygina,furci nu mai sunt,doar like-uri

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Fasole galbenă cu usturoi şi "scăriţă"