Gratar de pui cu sos de ardei copti

de Miha in Pui, 19 Iul 2010 | 3882 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • sare si piper
  • busuioc si salvie
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri otet balsamic
  • Pentru sos:
  • 500 g ardei copti
  • 1 ardei iute
  • 2 rosii
  • 1 ceapa
  • 6 catei usturoi
  • 1 cana suc de rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratar de pui cu sos de ardei copti:

Pieptul de pui se spala si se taie felii potrivit de groase. Se pun bucatile de carne pe un platou, se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, busuioc si salvie. Se toarna deasupra uleiul de masline si otetul balsamic, se acopera cu folie alimentara si se da la frigider pentru cel putin jumatate de ora.


Intre timp se prepara sosul de ardei. Ardeii, rosiile si rosiile se coc pe un gratar. Pe masura ce se coc ardeiii se tin intr-un vas acoperit, presarati cu sare.


Ceapa si usturoiul marunt tocate se calesc putin in 2 linguri cu ulei de masline. Cand ceapa a devenit transparenta se adauga pe rand rosiile taiate cubulete, sucul de rosii, ardeii taiati fasii si ardeiul iute cubulete. Se potriveste gustul de sare si piper si se mai dau cateva clocote.


Sosul se serveste cu pieptul de pui fript pe gratar.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar de pui cu sos de ardei copti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Miha 1

21.07.2010, 10:24

"Bun de tot, Miha, mi-ai facut o pofta! Lasa ca ii zambesc frumos si eu lui Bucataras sa-mi faca, nu de alta dar se pricepe." Cat de repede l-ai convins?

Sylvia 1

21.07.2010, 13:05

Wow ce de bunattai ai facut !!!!!O sa imi ia cateva zile numai sa le vizionez reteta asta clar trebuie sa o testez

MVMih 1

14.08.2011, 09:48

Suuuperr

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut cu branza de capra (reteta video)