Guguluf din albusuri, cu zmeura

de Sim0na in Prajituri, 28 Aug 2013 | 1582 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g albusuri
  • 100 g faina
  • 100 g zahar
  • ½ plic praf de copt
  • 25 g unt moale
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • zmeura
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf din albusuri, cu zmeura:

Albusurile le-am batut bine, adaugand treptat zaharul. Faina am amestecat-o cu praful de copt. Peste albusurile batute am adaugat untul moale, apoi faina in ploaie, amestecand cu o paleta de jos in sus. La final am pus esenta de vanilie si o parte din fructele de zmeura spalate si scurse.


Am uns cu ulei o forma de gugluf (diametru 15 cm), in care am turnat compozitia. Deasupra am pus zmeura din loc in loc, si am dat forma la cuptorul preincalzit pentru cca 15 minute.


Cand a fost gala am lasat sa se raceasca, apoi am rasturnat pe un platou. Se poate pudra cu zahar sau se poate glazura cu ciocolata topita. Noi l-am preferat simplu.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf din albusuri, cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

MotanLaOale 1

29.08.2013, 11:05

Sim0na 1

29.08.2013, 11:39

Multumesc tuturor ptr aprecieri! Neaparat trebuie sa fac mai multe portii ptr a ajunge la toata lumea!

mamaieelena 1

29.08.2013, 15:09

bun,bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa cu zdrente

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
GUGULUF DIN ALBUȘURI, CU CACAO, STAFIDE ȘI LĂMÂIE CONFIATĂ