Gulas la ceaun

de mimmi in Mancaruri cu carne, 9 Sep 2010 | 25413 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc,
  • 500 g carne de vita,
  • 500 g costita afumata,
  • carne de oaie optional,
  • 1 kg ceapa,
  • 1,5 kg cartofii,
  • 500 g ardei,
  • ulei,
  • frunze de patrunjel,
  • frunze de dafin,
  • usturoi granulat,
  • rozmarin macinat,
  • boia de ardei dulce,
  • piper,
  • 2 plicuri condiment pentru gulas unguresc de la fuchs,
  • 500 ml suc de rosii(sau pasta de tomate) ,
  • Pentru galuste avem nevoie de :
  • 2 oua
  • faina alba cat cuprinde.
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas la ceaun:

Ceapa si ardeiul se taie marunt si se calesc in ulei.Carnea de vita se taie cubulete,se adauga in ceaun apa,condimentele,sucul de rosii si se lasa la fiert.Se gusta carnea sa fie cat de cat fiarta,si se adauga carnea de porc si costitele.Dupa ce carnea este fiarta,se adauga cartofii taiati cubulete,usturoi,frunzele de dafin.Cand au fiert si cartofii se adauga galustele cu ajutorul unei linguri si frunzele de patrunjel taiate marunt.Se mai lasa la fiert aproximativ 10-15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

mimmi 1

10.09.2010, 22:39

Scuzati ca raspund asa de tarziu .
Sidy ceaunul e de 8 litri te servesc cu cea mai mare placere .
Ela,sa stii ca isi merita totii banii ceaunu,iasa o mancare grozava!!!
Ana, am facut asa de mult pentru o familie mare.....defapt am avut musafiri.Daca tot a fost vremea frumoasa am chemat rudele la cate o portie de gulas.
Fetelor multumesc mult pentru aprecieri !!!

ela 1

10.09.2010, 22:45

este la selgros,la oferta de 3,6litri la 75 de lei,sper sa mai gasesc maine cand ma duc

elisabeth 1

19.09.2010, 19:25

nu are acelasi gustcs si in cratita mai ale ca te umplii si de fum

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gulas cu cartofi si carnati