Gulas rapid

de Satisfyyourcravings in Porc, 7 Iun 2014 | 1496 vizualizari

 

Inca o reteta Jamie Oliver - 15-minute meals.

 

INGREDIENTE

  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 1 fir de ceapa verde
  • 1 morcov
  • 1 bulb fenicul
  • 1 mar
  • 2 linguri ulei
  • 2 lingurite paprika afumata
  • 4 catei de usturoi pisati
  • 2 frunze de dafin
  • 3 linguri otet balsamic
  • 700 ml passata
  • orez fiert
  • 500 grame fillet de porc
  • sare/piper
  • 1 lingurita coriandru pudra
  • 75 grame rucola
  • 2 linguri iaurt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas rapid:

Ardeii, ceapa, morcovul, fenelul si marul se taie fasii. Se calesc la foc rapid, in 2 linguri de ulei, cateva minute, apoi se adauga sare si piper, paprika, usturoiul pisat, foile de dafin, otetul balsamic si passata. Se lasa sa fiarba la foc mic 3-4 minute.


Filletul de porc se taie in medalioane si se aplatizeaza usor cu palma. Se acopera cu sare, piper si coriandru si se gatesc pe un gratar fierbinte 2-3 minute pe parte.


Se amesteca rucola cu sare si se adauga in gulas.


Se amesteca orezul fiert cu o lingurita de paprika picanta.


Se aseaza gulasul in farfurii, apoi orezul,bucatile de porc si se orneza cu frunze de fenicul si iaurt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas rapid" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Micutza Luana 1

08.06.2014, 10:02

super

Krystyan Trendy 1

08.06.2014, 11:39

foarte gustos

mirela0911 1

09.06.2014, 09:49

foarte bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gulas cu carne de porc