Gulyas din tineret bovin

de Panacris in Vita, 11 Apr 2014 | 7938 vizualizari

 

Ei, după atâția ani de găteală, în sfârșit Zmeul cel mic, a fost super satisfăcut: ”Mama, ai făcut cel mai bun gulyaș de până acum!” Vă dați seama că m-a topit:D! De fapt, l-a savurat după o zi de muncă intensă la garaj sub ”bagheta” lui TataZmeu, normal că era tare înfometat :))) ! Chiar și așa m-a bucurat afirmația lui, așa că vă aduc și vouă rețeta ce l-a dat pe spate pe Zmeul cel mic ;) P.S.Toți Zmeii au savurat preparatul;), eu mai puțin că era tare picant :D

 

INGREDIENTE

  • carne de tineret bovin cca. 1400 g.,
  • ceapa galbena 2 bucati,
  • ardei kapia 2 bucati,
  • morcov 1 bucată,
  • eros pista de la Univer 2-3 linguri,
  • ulei de floarea soarelui 50 ml.,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat.
  • boia de ardei dulce si iute,
  • cimbru, oregano, rozmarin,
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulyas din tineret bovin:

Ceapa se curata, se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei si apa. Intre timp se curata ardeii, morcovii, apoi se toaca marunt si se adauga la ceapa. Carnea se curata, se taie cubulete si se adauga la amestecul de ceapa si ardei. Se asezoneaza de sarepiper, boia si mirodenii, se completeaza cu cca. 1000 ml. apă, pasta  de roșii, Eros Pista și se lasa la fiert în oala minune, adică Kukta, cca. 60 de minute după ce a încput să fluiere. Se servește fierbinte ca atare au alături de diferite garnituri ;),  în cazul  nostru orez colorat :D. Spor și Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulyas din tineret bovin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Gulyas din tineret bovin-0
Gulyas din tineret bovin-1
Gulyas din tineret bovin-2
Gulyas din tineret bovin-3
Gulyas din tineret bovin-4

COMENTARII (18)

Bya Ralu

Bya Ralu 1

21.04.2014, 20:27

delicios

mihaelar63

mihaelar63 1

06.10.2014, 13:29

Ai mai pus tu ceva acolo si nu spui

-Licurici-

-Licurici- 1

29.06.2015, 07:43

Bun bun...

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!