Gulyas din tineret bovin

de Panacris in Vita, 11 Apr 2014 | 13161 vizualizari

 

Ei, după atâția ani de găteală, în sfârșit Zmeul cel mic, a fost super satisfăcut: ”Mama, ai făcut cel mai bun gulyaș de până acum!” Vă dați seama că m-a topit:D! De fapt, l-a savurat după o zi de muncă intensă la garaj sub ”bagheta” lui TataZmeu, normal că era tare înfometat :))) ! Chiar și așa m-a bucurat afirmația lui, așa că vă aduc și vouă rețeta ce l-a dat pe spate pe Zmeul cel mic ;) P.S.Toți Zmeii au savurat preparatul;), eu mai puțin că era tare picant :D

 

INGREDIENTE

  • carne de tineret bovin cca. 1400 g.,
  • ceapa galbena 2 bucati,
  • ardei kapia 2 bucati,
  • morcov 1 bucată,
  • eros pista de la Univer 2-3 linguri,
  • ulei de floarea soarelui 50 ml.,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat.
  • boia de ardei dulce si iute,
  • cimbru, oregano, rozmarin,
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulyas din tineret bovin:

Ceapa se curata, se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei si apa. Intre timp se curata ardeii, morcovii, apoi se toaca marunt si se adauga la ceapa. Carnea se curata, se taie cubulete si se adauga la amestecul de ceapa si ardei. Se asezoneaza de sarepiper, boia si mirodenii, se completeaza cu cca. 1000 ml. apă, pasta  de roșii, Eros Pista și se lasa la fiert în oala minune, adică Kukta, cca. 60 de minute după ce a încput să fluiere. Se servește fierbinte ca atare au alături de diferite garnituri ;),  în cazul  nostru orez colorat :D. Spor și Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulyas din tineret bovin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

mihaelar63 1

06.10.2014, 13:29

Ai mai pus tu ceva acolo si nu spui

-Licurici- 1

29.06.2015, 07:43

Bun bun...

Ancutsa 1

11.12.2017, 13:58

Ce bine arata!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de sarmalute de post, cu ciuperci si pasat

de vasimur 4

pe 27.11 la 15:15

Reteta de fursecuri cu unt si gem de caise

pe 27.11 la 12:45

Reteta de prajitura de post cu mere

de Caty 2

pe 27.11 la 12:23

Reteta de biban proaspat, cu ardei la cuptor

pe 21.11 la 20:20

Reteta de mancare de post din cuburi de soia

de Caty 2

pe 21.11 la 15:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2547 puncte

Caty

1370 puncte

Panacris

1300 puncte

vasimur

1195 puncte

Constelatialeu

1156 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulas de vita cu galusti (Kalbsgulasch & Butternockerln)