Humus cu faina de naut si avocado

de Catalina L in Mancaruri de post, 8 Mar 2020 | 5989 vizualizari

 

Făina de năut este una dintre alternativele cele mai sănătoase la făina de grâu. Nu are gluten şi este perfectă pentru orice fel de tratament termic.
Este bogata in proteine, are efect diuretic, contine putine calorii si te ajuta sa iti mentii o greutate normala.
 
https://www.blogulluicatalina.com/2020/03/humus-cu-faina-de-naut-si-avocado.html

 

INGREDIENTE

  • 1 pahar de faina de naut - 100 gr
  • 2 pahare de apa
  • 1 avocado mic
  • 1 catel de usturoi mare
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 1 lingura boabe de piper roz
  • sare, boia de ardei
  • masline, ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Humus cu faina de naut si avocado:

Puneti pe foc un vas cu 2 cani de apa si sare.

Adaugati faina de naut si usturoiul tocat si amestecati in continuu timp de 3 minute.

Daca pasta este prea subtire, adaugati un pic de faina de naut (era perfecta pentru mine).

Presati un pic piperul roz , adaugati o parte in humus si amestecati inca 2 minute.

Luati de pe foc adaugati avocado-ul taiat bucati, sucul de lamaie si uleiul.

Amestecati energic pana cand obtineti o crema onctuoasa.

Verificati de sare, puneti boia de ardei si lasati sa se raceasca.

Decorati dupa gust ulei de masline , patrunjel etc

Puneti intr-o farfurie de prezentare, presarati piperul roz pastrat si decorati cu masline.

Serviti cu paine completa sau cu cruditati.

Puteti servi si cu oua fierte daca nu postiti.

TIPS-URI

1

ideal in perioada de post caci satios.

Daca ti-a placut reteta noastra "Humus cu faina de naut si avocado" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Varza dulce calita