Iepure cu masline si ciuperci

de fluturas in Mancaruri cu carne, 10 Dec 2009 | 16798 vizualizari

 

o mancare absolut delicioasa pentru familia mea...
am vanatori in familie si mai capat si eu materie prima proaspata!

 

INGREDIENTE

  • carne de iepure cam 1kg
  • 300g masline
  • o cutie de ciuperci intregi
  • bulion
  • piper
  •  boia dulce
  • maghiran
  • foi de dafin
  • 250ml vin rosu
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure cu masline si ciuperci:

Am inabusit carnea portionata in ulei si vin rosu, piper.Cand a fost bine facuta am adaugat ciupercutele intregi apoi maslinele oparite(nu mai sunt asa sarate si nu amarasc sosul),am pus bulion ,maghiran,boia dulce si foi de dafin si am bagat la cuptor (sa se lege sosul cu o lingurita de faina frecata cu apa rece)cam 30 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure cu masline si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Adinacarla 1

05.01.2010, 13:49

E super buna reteta....am incercat-o....multumesc Fluturas....
Am pus ciuperci proaspete...oare am gresit? si vin rosu de casa

lira 1

23.09.2010, 23:15

Fluturas am vazut reteta asta in cartea "Bucate alese de prin tara culese". Era pe lista de asteptare ca am 2 juniori in frigider de cate un kg. Diferenta e ca nu avea ciuperci. Cu ciuperci cred ca trebuie sa fie mult mai buna. ... Si care a fost parerea generala referitor la reteta???

Bya Ralu 1

06.02.2013, 11:57

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura clasica de iepure - in loc de 200-