Iepure la cuptor

de lilik in Mancaruri cu carne, 13 Noi 2010 | 7213 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 iepure
  • 2 morcovi
  • 2-3 catei de usturoi
  • 10 masline verzi
  • 1 lingura de capere
  • 3-4 cartofi
  • vin alb,sare, piper,rosmarin
  • 1 ceapa(facultativ)
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure la cuptor:

transam iepurele si curatam legumele.


punem intr-o tigaie putin ulei si usturoiul intreg,iar cand incepe sa se rumeneasca punem carnea si o intoarcem pe toate partile,apoi punem deasupra cca 1/2 pahar de vin si lasam sa se evapore.


luam o tava si asezam carnea,punem cartofii taiati in 4,morcovul felii,maslinele,capere,ceapa taiata in 2 sau 4,presaram sare ,piper si putin rosmarin.punem deasupra un pahar si jumatate de vin si unul de apa,apoi dam la cuptorul preancalzit la 200° cca 1 ora,dar controlam din cand in cand si intoarcem carnea.


daca scade lichidul din tava mai punem 1 pahar jumatate apa,jumatate vin.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

La Ancuta 1

13.11.2010, 18:09

kamy 1

13.11.2010, 22:16

ai fost la vanatoare???

lilik 1

13.11.2010, 23:02

nu kamy k mi-e mila de ei saracii
l-am cumparat
anca mersic

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Orez basmati &salbatic cu cotlet de porc