Inghetata cu jeleu

de adry88 in Dulciuri, 30 Iun 2016 | 445 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 plic de tort gelee rosu
  • 200 ml sirop de capsuni
  • 4linguri zahar
  • 300 ml frisca
  • 200 g iaurt cu capsu
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu jeleu:

Pregatim plicul de tort gelee confrom instructiunilor de pe plic numai ca vom folosi sirop de capsuni in loc de apa( pentru sirop am pus 300 g capsuni cu zahar peste noapte si siropul lasat l-am folosit)


Lasam sa se raceasca cateva secunde dupa care in forme de inghetata sau pahare adaugam cu lingura,lasam formele un pic lasate pe o parte si lasam sa se inchege bine,


Intre timp mixam frisca cu zaharul,adaugam iaurtul (capsunele de la sirop daca dorim)amestecam bine si cu lingura adaugam compozitia in forme,


Dam la congelator cateva ore.se scoate inghetata din forme trecant formele pe sub un je t de apa calduta

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu jeleu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Satisfyyourcravings 1

01.07.2016, 14:12

Foarte interesanta reteta!

dantes 1

03.07.2016, 11:57

Buna!

Anett 1

20.10.2016, 09:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Beigli cu nuca