Inghetata de capsuni

de Brindusa in Dulciuri, 3 Mai 2010 | 3258 vizualizari

 

Este prima mea inghetata fara ou

 

INGREDIENTE

  • 500 g capsuni
  • 800 g frisca
  • 10 linguri zahar
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de capsuni:

Am gasit o smantana foarte buna, asa ca am hotarat sa fac o inghetata fara oua.

Am mixat capsunile cu blenderul vertical, dupa care le-am dat prin sita deasa ca sa mai iasa din seminte.

Am amestecat sucul de capsuni cu zaharul pe foc, pana ce zaharul s-a topit. Am lasat la racit siropul, apoi l-am amestecat cu frisca. L-am congelat foarte rapid (am dat congelatorul pe maxim) ca sa nu faca ace.

A iesit o ingetata super cremoasa si aromata.

 

RETETA IN IMAGINI

Inghetata de capsuni-0
Inghetata de capsuni-1

COMENTARII (14)

epurasha2bb

epurasha2bb 1

04.05.2010, 10:48

neaparat sa mai faci o tura ca sa apuc si eu!

Laly

Laly 1

04.05.2010, 21:34

Vreau si u o lingurita de inghetata.">ai si 5 furculite

Brindusa

Brindusa 1

04.05.2010, 23:05

mersic, laly

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!