Inghetata de vanilie

de nadina73 in Dulciuri, 7 Aug 2010 | 3597 vizualizari

 

o inghetata foarte buna si fina

 

INGREDIENTE

  • 1 sticluta esenta vanilie 20ml
  • 300 ml lapte
  • 3 vanilii
  • 4 galbenusuri
  • 100 zahar
  • 300 frisca+ frisca pt decor 1 tub
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de vanilie:

Se amesteca galbenusurile cu esenta de vanilie si vaniliile apoi se pune zaharul si laptele


se pune vasul pe foc pana se devine de consistenta unei smantani mai groase,dupa care se ia de pe foc si se lasa la racit


Cand compozitia e rece se amesteca cu frisca si se pune in masina de inghetata se lasa 15 -20 minute dupa care se pune in cutie si se patreaza la congelator


Se serveste simpla sau cu frisca,fructe,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,


o reteta simpla ,gustoasa si foarte fina

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de vanilie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

nadina73 1

09.08.2010, 00:59

da laly si cu lighean daca vrei

nadina73 1

09.08.2010, 00:59

julia este si pt tine cum sa uit de tine

adry88 1

18.05.2011, 21:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Budinca de orez cu caramel