Inghetata mascarpone

de nadina73 in Dulciuri, 25 Iul 2010 | 3667 vizualizari

 

ceva bun,racoros si foarte fin

 

INGREDIENTE

  • 250 mascarpone
  • 80 ml frisca
  • 500 ml lapte
  • 200 zahar
  • 2 vanilii
  • caramel -decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata mascarpone:

Se amesteca laptele cu zaharul pe foc pana se topesc apoi se pune vanilia si se ia de pe foc.


Mascarponele si frisca lichida se amesteca bine pana devine spumos ,apoi se pune laptele(racit) si se amesteca foarte bine.


Se pune compozitia in masina de inghetat pentru 15 minute..........si totul e gata


Se servest cu caramel,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,


Pacat ca nu am mai apucat sa fac poze la cupele cu inghetata pt musafiri,dar promit ca o sa va mai pun poze cu cupe de inghetata ..............si daca erai satul,ful si tot nu puteai refuza


Se decoreaza cu frisca ,fructe si bombonele ,


sincer imi pare rau ca nu am apucat sa va fac poza.


Merita sa incercati e grozava

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata mascarpone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei

Crockpot Express

- 25 %
999.99 lei
749.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

nadina73 1

02.08.2010, 00:45

danis 1

04.08.2010, 16:50

data viitoare iti iau eu 2 cutii de macarponesa ne mai faci

laura2002 1

24.04.2013, 15:24

Nu am masina de inghetata. La congelator nu se intareste?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

7885 puncte

MotanLaOale

6960 puncte

mirela0911

6616 puncte

Tabita _

6518 puncte

mihaelar63

5432 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omleta cu verdeturi de primavara

de Adi 4

la 12:08

Salata Somn usor

pe 22.03 la 16:00

Desert prajitura cu ciocolata si banane

pe 22.03 la 12:46

Desert budinca de gris, cu gem de gutui și jeleu de portocale

de RODIMUR 5

pe 22.03 la 11:10

RETETA RECOMANDATA
Mousse “After Eight”