Inimi si rinichi de porc, in sos de rosii si usturoi

de Ina in Mancaruri cu carne, 27 Aug 2010 | 29256 vizualizari

 

Un fel de tochitura....

 

INGREDIENTE

  • 2 inimi de porc
  • 3-4 rinichi
  • 3-4 rosii sau suc de rosii
  • un catel de usturoi
  • boabe de piper, 2 foi de dafin
  • sare/ delikat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimi si rinichi de porc, in sos de rosii si usturoi:

    Inimile si rinichii se curata bine de pielite si se taie bucati mici. Rinichii se lasa 10-15 minute in apa cu otet, pentru a disparea mirosul specific. Se mai dau intr-o apa calduta, apoi se pun la fiert, alaturi de bucatile de inimi, in cratita cu apa si sare. Cand apa scade, se adauga in cratita un paharel cu ulei si se lasa sa se rumeneasca bucatelele de carne.

     3 -4 rosii se toaca marunt si se adauga peste carnea rumenita impreuna cu felii de usturoi, boabe de piper si doua foi de dafin. Potrivim de sare si lasam sa mai fiarba 10-15 minute, adaugand la nevoie cate putina apa fiarta.

     Servim fierbinte, cu patrunjel tocat marunt, alaturi de o mamaliguta moale.

     Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimi si rinichi de porc, in sos de rosii si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

fluturas 1

23.06.2012, 14:38

Fac si eu acum ca mi-ai făcut pofta..pun in plus ciuperci proaspete,ceapa si ardei roșu...abia aștept!

dumy86 1

02.03.2013, 14:17

fac si eu acu sa vedem cum o sa iasa

-Licurici- 1

08.08.2018, 08:48

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ficatei cu cartofi si rosii la cuptor