Intingus cu mamaliguta

de Tania in Mancaruri cu carne, 25 Mar 2010 | 2727 vizualizari

 

Am probat aceasta mincarica in Ardeal si mi-a placut mult acum o compart si cu voi dar presupun ca deja multi din voi o stiti ,,,,,

 

INGREDIENTE

  • 1 salam sasesc sau piept de pui
  • 25 gr de unt
  • un pahar ( 200 gr) de smintina
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Intingus cu mamaliguta:

Se taie salamul sau carnita in bucati mici . In tigaia preincalzita se pune untul, apoi si salamul se frig pina ia o culoare rumeoara si apoi se toarna smintina. Se amesteca bine pe foc inca 2 minute.Se sareaza daca e nevoie. Se serveste cu mamaliguta si cascaval.



POFTA BUNA

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Intingus cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

nadina73 1

26.03.2010, 02:24

si nu in ultimul rand bun venit printre bucataras

Tania 1

26.03.2010, 10:53

E foarte buna si simpla si mai ales cind iti place mincarea traditionala (cum se zice de la mama de acasa), mersi mult pentru apreciere si pentru primire

Ligia Bxl 1

06.10.2011, 00:06

tre sa fie bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bulete de cascaval cu cartofi

de Rocsi 9

la 11:52

Focaccia cu carnat si rozmarin

ieri la 23:56

Mancare de fasole cu afumatura, la slow cooker Crock-Pot

de Ancutsa 5

ieri la 20:20

Bostan copt cu paprika afumata si curcuma

de buggy 1

ieri la 19:14

RETETA RECOMANDATA
Varza a la Cluj