Islere

de Valclaudia in Prajituri, 14 Apr 2013 | 2351 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 1 pachet de margarina
  • cca 350 gr faina
  • 2 oua
  • 1/2 pliculet praf de copt stins intr-o lingurita de otet
  • 4 linguri de zahar
  • 1 varf de cutit sare

Crema

  • 1 pachet de unt
  • 250 gr zahar pudra
  • 2 linguri cacao

1 glazura de ciocolata Dr.Oetker + bombonele pentru decor

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Islere:

Aluatul se prepara amestecand toate ingredientele enumerate mai sus. Il lasam la rece pentru 15 -20min,la frigider. Intindem aluatul pe masa de lucru infainata si decupam formele dorite.


Asezam biscuitii in tava pe hartie de copt, introducem tava in cuptorul preincalzit si le lasam la copt pana devin aurii.


Crema o preparam amestecand untul (care trebuie sa fie la temperatura camerei!) cu zaharul iar la final cele 2 linguri de cacao.


Lipim cate doi biscuiti cu aceasta crema iar apoi glazuram si decoram cu bombonele.



 

TIPS-URI

1

le servim cu lapte sau la cafea :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Islere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Dea_Dea 1

15.04.2013, 00:08

Ale mele unde sunt ?

_Alina_ 1

15.04.2013, 07:46

diana_k 1

16.04.2013, 09:07

delicioase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Islere