Islere pentru Valentine's Day

de mimmi in Dulciuri, 10 Feb 2012 | 3428 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru islere avem nevoie de:
  • 300 g faina,
  • 120 g untura de porc,
  • 1 ou ,
  • coaja rasa de la o portocala,
  • 100 g zahar,
  • un plic praf de copt,
  • 1 praf de sare.
  • Pentru crema:
  • 300 ml lapte,
  • 30 g amidon,
  • 2 linguri zahar,
  • esenta de vanilie ,
  • 50 ml frisca lichida,
  • 2 linguri colorant rosu.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Islere pentru Valentine's Day:

Framantam un aluat din toate ingredientele pentru islere. Intindem foaie de cca 5 mm grosime si decupam forme. Punem inimioarele intr-o tava pe hartie de copt si le dam la cuptor pentru cca 20-25 minute pana se rumenesc putin. Le lasam la racit.


Intre timp pregatim crema: Punem 250 ml lapte impreuna cu zaharul la fiert. Intr-un pahar amestecam amidonul cu 50 ml lapte,cand s-a topit zaharul,adaugam amidonul si amestecam pana se ingroasa. Lasam putin la racit. Intr-un bol,batem frisca cu colorantul si o adaugam peste crema de lapte impreuna cu esenta de vanilie dupa gust,mixam pana se incorporeaza totul. Se iau cate doua inimioare si se lipesc cu crema intre ele

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Islere pentru Valentine's Day" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Angelina_Elena 1

10.02.2012, 15:11

delicioase si frumoase

iri_iri 1

10.02.2012, 16:49

aromate

mena29 1

10.02.2012, 18:01

Ce dragute!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

Biscuiti vitralii

ieri la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Ishlere :)