Islere pentru Valentine's Day

de mimmi in Dulciuri, 10 Feb 2012 | 5215 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru islere avem nevoie de:
  • 300 g faina,
  • 120 g untura de porc,
  • 1 ou ,
  • coaja rasa de la o portocala,
  • 100 g zahar,
  • un plic praf de copt,
  • 1 praf de sare.
  • Pentru crema:
  • 300 ml lapte,
  • 30 g amidon,
  • 2 linguri zahar,
  • esenta de vanilie ,
  • 50 ml frisca lichida,
  • 2 linguri colorant rosu.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Islere pentru Valentine's Day:

Framantam un aluat din toate ingredientele pentru islere. Intindem foaie de cca 5 mm grosime si decupam forme. Punem inimioarele intr-o tava pe hartie de copt si le dam la cuptor pentru cca 20-25 minute pana se rumenesc putin. Le lasam la racit.

Intre timp pregatim crema: Punem 250 ml lapte impreuna cu zaharul la fiert. Intr-un pahar amestecam amidonul cu 50 ml lapte,cand s-a topit zaharul,adaugam amidonul si amestecam pana se ingroasa. Lasam putin la racit. Intr-un bol,batem frisca cu colorantul si o adaugam peste crema de lapte impreuna cu esenta de vanilie dupa gust,mixam pana se incorporeaza totul. Se iau cate doua inimioare si se lipesc cu crema intre ele

Daca ti-a placut reteta noastra "Islere pentru Valentine's Day" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Angelina_Elena 1

10.02.2012, 15:11

delicioase si frumoase

iry-gabriela 1

10.02.2012, 16:49

aromate

mena29 1

10.02.2012, 18:01

Ce dragute!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Islere