Islere pentru Valentine's Day

de mimmi in Dulciuri, 10 Feb 2012 | 2768 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru islere avem nevoie de:
  • 300 g faina,
  • 120 g untura de porc,
  • 1 ou ,
  • coaja rasa de la o portocala,
  • 100 g zahar,
  • un plic praf de copt,
  • 1 praf de sare.
  • Pentru crema:
  • 300 ml lapte,
  • 30 g amidon,
  • 2 linguri zahar,
  • esenta de vanilie ,
  • 50 ml frisca lichida,
  • 2 linguri colorant rosu.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Islere pentru Valentine's Day:

Framantam un aluat din toate ingredientele pentru islere. Intindem foaie de cca 5 mm grosime si decupam forme. Punem inimioarele intr-o tava pe hartie de copt si le dam la cuptor pentru cca 20-25 minute pana se rumenesc putin. Le lasam la racit.


Intre timp pregatim crema: Punem 250 ml lapte impreuna cu zaharul la fiert. Intr-un pahar amestecam amidonul cu 50 ml lapte,cand s-a topit zaharul,adaugam amidonul si amestecam pana se ingroasa. Lasam putin la racit. Intr-un bol,batem frisca cu colorantul si o adaugam peste crema de lapte impreuna cu esenta de vanilie dupa gust,mixam pana se incorporeaza totul. Se iau cate doua inimioare si se lipesc cu crema intre ele

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Islere pentru Valentine's Day" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Angelina_Elena 1

10.02.2012, 15:11

delicioase si frumoase

iri_iri 1

10.02.2012, 16:49

aromate

mena29 1

10.02.2012, 18:01

Ce dragute!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Islere 8 Martie