Jumeri

de oana_pisicutza16 in Porc, 11 Apr 2012 | 15339 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Slanina neafumata
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jumeri:

  •  se curata slanina de soric si se taie cubulete
  • se pun cubuletele de slanina intr-o oala si se pun la foc
  • se tin pe foc pana se rumenesc bine
  • dupa ce sunt gata se iau de pe foc si se pun in strecuratoare (ca sa se stoarca uleiul), dupa care se fac jumarile cu sare
Daca ti-a placut reteta noastra "Jumeri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

cocolina 1

19.04.2012, 17:37

Ce delicioase

oana_pisicutza16 1

19.04.2012, 18:40

Multumesc Cocolina

andreea_angelo 1

14.11.2012, 17:47

iamiiiii

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Muşchiulet de porc, umplut