Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Am preparat slaninuta cu boia, la care am pus si mar, la fierbere. Este o reteta banateana. De fapt bucata de slanina cruda de porc era destinata fierberii . In ultimul moment am schimbat macazul pentru ca am poftit jumeri . Am obiceiul sa prepar jumeri exact cat se gusta si sunt proaspete 1-2 zile , nu in cantitati mari .
1
Preparati cantitati mici de jumari . Cat se mananca proaspete in 1-2 zile .
2
Marul se pune intreg. Daca-l taiati se imprastie in untura si se arde.
3
Eu sarez jumarile calde . Sunt mai gustoase sarate . Se spune ca sarea le inmoaie . Eu nu am observat si-mi plac asa .
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult