Langosi cu smantana si cascaval

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 30 Iul 2010 | 17023 vizualizari

 

sant super bune ,merita sa le incercati, cel putin la noi in ardeal asa se zic LANGOS

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina alba
  • 400 apa
  • 2 oua
  • 150 g zahar
  • 1 lingurita de sare
  • 50 g drojdie
  • 4-5 linguri ulei de masline
  • smantana mai groasa nu foarte subtire 200 g
  • cascaval ras 400 g
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Langosi cu smantana si cascaval:

Se framanta aluatul din faina ,zahar,ulei,sare,oua si apa calduta amestecata cu drojdia.Se pun toate in masina de paine si se lasa la programul de framantare si dospit.


Cand aluatul e dospit se scoate din masina de paine, se taie in bucatele si se da forma de langos cu mana unsa cu ulei sau cu sucitorul, cum va e mai usor,apoi se coc in ulei foarte bine incins.


Se coc si gogosele foarte mici care se pun deasupra(arata mult mai bine decat simpla iar pitici au zic ca cele mici sant mai bune,ha ha)


Cand langosul e gata se ia, se pun 2-3 linguri de smantana, apoi cascaval ras(cat va lasa inima ,dar e bun cu mult cascaval sau branza rasa telemea) iar peste se pun bilute din aluatul de langos,cele mititele


Se servesc calde. Sant minunate.

 

TIPS-URI

1

se pot servi si cu ketchup dulce ,picant

2

se pot pune la microunde 1-2 minute sa se topesca cascavalul

Daca ti-a placut reteta noastra "Langosi cu smantana si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (409)

nadina73 1

02.08.2010, 00:36

onutamultumesc

nadina73 1

02.08.2010, 00:37

bianca ai dreptate au scris in mesajele din fata ,am uitat sa trec e foarte adevarat si la noi asa se mananca ,dar cum piticilor nu le place cu usturoi

nadina73 1

02.08.2010, 00:37

bunimultam

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitive festive

de ancutsa 5

ieri la 18:17

Gem de piersici

de ancutsa 5

ieri la 18:09

Gem de prune

de ancutsa 5

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Parjoale din cartofi si cascaval