Lapte condensat

de Lavinia in Dulciuri, 30 Aug 2013 | 7743 vizualizari

 

Multumesc Miha pentru reteta ,a iesit foarte fin si gustos.>:D

 

INGREDIENTE

  • 250 g lapte praf
  • 120 g unt
  • 150 ml apa fiarta
  • 120 g miere
  • 80 g zahar
  • 1 fiola esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lapte condensat:

Punem intr-un blender apa clocotita,zaharul ,mierea si untul si mixam la viteza maxima pana se topeste zaharul.Adaugam laptele praf si vanilia si mixam pana devine fin si cremos(aprox. 1 min)


Punem laptele condensat intr-un borcan si il bagam la frigider pana in momentul folosirii.




 

TIPS-URI

1

Iese aproximativ 700 g de lapte condensat.

2

Se mentine la figider pana la 1 saptamana.(Mai mult nu am incercat)

Daca ti-a placut reteta noastra "Lapte condensat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Lavinia 1

30.08.2013, 20:42

multumesc Rocsi

Lia_ 1

30.08.2013, 22:41

cat timp tine pana cand se strica?

Lavinia 1

31.08.2013, 09:00

Lia eu l-am tinut 1 saptmana si era la fel ca in prima zi,mai mult nu am incercat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de lapte condensat si jeleu de visine