Lapti de crap prajiti

de Bucataras Medi in Peste, 2 Mai 2010 | 9752 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • lapti
  • .faina
  • .sare
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lapti de crap prajiti:

Laptii se spala si se tin in apa rece circa 1-2 ore, schimband de cateva ori apa.Apoi se pun intr-un vas cu apa in care am adaugat putina sare si se lasa sa dea in cateva clocote.Se scot, se lasa sa se raceasca , se condimenreaza dupa gust cu sare si piper ,se dau prin faina si apoi se prajesc.


Sunt deliciosi de buni.Incercati!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Lapti de crap prajiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Bucataras Medi 1

04.05.2010, 15:28

nu stiam ca se gasesc congelati ,madi............eu ii prajesc pe cei de la pestele pe care il prinde george....................

madi_marin 1

04.05.2010, 18:30

noi pescuim la pescaria din piata.... si acolo gasesc si congelati....

Bucataras Medi 1

04.05.2010, 19:05

sa stii ca nu mi-a venit ideea sa intreb niciodata la pescarie daca au lapti...................dar acum ca mi-ai spus tu o sa intreb..........multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tigaie cu lapti de crap si oua