Lasagna cu branza dulce

de mirela0911 in Prajituri, 26 Mar 2012 | 7073 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • foi de lasagna
  • 300g branza dulce de vaci
  • 2 oua
  • 100g stafide
  • zahar dupa gust
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 3-4 lg iaurt
  • 500-600g iaurt
  • zahar dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu branza dulce:

Se amesteca bine branza de vaci cu zaharul, zaharul vanilat, ouale si stafidele. Se pune si iaurtul daca e prea groasa compozitia.

Pentru sos amestecam iaurtul cu zaharul (dupa gust). 

Intr-un vas de yena se toarna jumatate din sosul de iaurt, se aseaza foile de lasagna dupa care se pune compozita de branza. Se niveleaza dupa care se aseaza un alt rand de foi lasagna si se toarna restul de sos. Se da la cuptor vasul acoperit cu folie de aluminiu sau cu capacul vasului. 

Dupa ce s-au inmuiat foile se indeparteaza folia de aluminiu si se mai lasa aproximativ 5 minute dupa care se scoate din cuptor si se lasa la racit.

Se portioneaza si se serveste. Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu branza dulce" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (46)

rodicamaria 1

04.04.2012, 21:23

Da s-a dus ca si cum n-ar fi fost!Data viitoare fac in tava mare,reteta dubla !

rodicamaria 1

01.09.2012, 15:33

Azi am prestat din nou lasagna dupa reteta ta.In loc de stafide am pus merisoare uscate(sau confiate,nu stiu,le-am luat de la mama)este si mai buna.De acum inainte o sa pun merisoare la prajiturile cu branza,in loc de stafide.

mirela0911 1

01.09.2012, 18:32

Trebuie sa incerc si eu cu merisoare!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cannelloni si Lasagna cu branza dulce si merisoare