Lasagna cu carne si ciuperci

de Panacris in Lasagna, 2 Feb 2012 | 4512 vizualizari

 

Daca s/a dat startul la lasagna va ofer si reteta mea!!! Pofta buna!

 

INGREDIENTE

  • foi de lasagna 400 g.
  •  carne tocata amestec porc si vita 400 g. 
  • ciuperci champignon 200 g.
  • ulei de masline 25 g.
  • cascaval din lapte de vaca 100 g.
  • bulion din rosii 50 ml.
  • oua 2 bucati
  • sare iodata
  • piper proaspat macinat
  • oregano 
  • faina 50 g
  • unt 50 g.
  • lapte 300 ml.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu carne si ciuperci:

Ciupercile se curata, se spala si se taie felii julienne. Intr/un vas Wok se pune uleiul de masline la incins, se adauga carnea tocata si ciupercile feliate. Se lasa la dinstuit la foc mic, cca. 25 de minute, se adauga sosul de rosii si cand se raceste compozitia se adauga si ouale. Se asezoneaza de sare si piper, apoi se amesteca bine pana se omgenizeaza toate ingredientele.


Se prepara sosul bechamel astfel: se topeste untul pe un vas Bain-Marie, se adauga faina si laptele fierbinte, amestecandu/se energic ca sa nu faca cocolase.


Se incepe montarea lasagnei, se aseaza un strat de sos becahemel pe fundul tavii, apoi foi de lasagna nefierte, sos de carne si ciuperci, se presara oregano, si se continua pana se termina ingredientele. Ultimul strat trebuie sa fie sos bechamel si cascaval ras. Se pune la cuptorul preincins, cca. 50 de minute, la foc potrivit.


 

TIPS-URI

1

ciupercile proaspete pot fi inlocuite cu ciuperci congelate au din conserva.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu carne si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Ina 1

02.02.2012, 14:13

o bunatate!

Panacris 1

02.02.2012, 14:24

Xandrinne 1

25.07.2014, 22:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Lasagna