Lasagna cu dovlecei

de Lau in Lasagna, 28 Iul 2017 | 375 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel (sau 2 mai mici)
  • 1 ceapa alba
  • 1 ceapa rosie
  • 2 morcovi
  • 1 cutie de rosii in suc
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • marar verde
  • Sos bechamel
  • 700 ml lapte
  • 50 g unt
  • 3 linguri faina
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • foi de lasagna
  • 300 g cascaval
  • 300 g cas de vaca
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu dovlecei:

Intr-o tigaie, calim ceapa tocata in uleiul incalzit, adaugam morcovul dat prin razatoare, lasam sa se caleasca 2 -3 min impreuna.


Dovlecelul il curatam si taiem cubulete, il adaugam peste morcovi, apoi o cana de apa, condimente dupa gust si lasam sa fiarba pana ce se inmoaie dovlecelul; adaugam rosiile, verdeturile tocate. Amestecam si mai lasam 3 min pe foc.


Sos bechamel:


Intr-o cratita, topim untul, adaugam faina, lasam 1 min, amestecand continuu, adaugam laptele cald, condimente dupa gust si amestecam continuu pana ce se ingroasa ca o crema.


Intr-o tava, adagam sos de dovlecel - cascaval ras - foi de lasagna - sos bechamel - sos de dovlecel - felii de cas - cascaval ras - foi de lasagna -repetam pana ce terminam ingredientele. Ultimul strat trebuie sa fie de foi de lasagna si cascaval ras.


Dam la cuptorul incalzit pana ce se rumeneste frumos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Gherca Daniela 1

29.07.2017, 18:53

Lau 1

29.07.2017, 19:57

miki_a 1

31.07.2017, 10:23

Tare bună!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Lasagna vegetariana