Laste cu varza verde calita - post

de mihaelar63 in Mancaruri de post, 10 Mar 2010 | 5817 vizualizari

 

am gasit varza verde noua . cum deviza mea la gatit este rapid si gustos, am poftit la laste cu varza calita .lastele sunt taitei lati deobicei facuti de casa cu faina si ou sau tagliatele , zis pe italieneste .

 

INGREDIENTE

  • 250 gr laste din grau dur [ fara ou ]
  • 1 varza mica verde [ aprox 600 gr ]
  • 100 ml ulei floarea soarelui [ am avut de prima presa ., presat la rece ]
  • sare
  • piper
  • curry
  • busuioc uscat
  • seminte chimen
  • marar verde
  • boia ardei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Laste cu varza verde calita - post:


  1. pastele se fierb in apa cu sare 8 minute . se scurg apoi de apa .

  2. varza taiata fideluta se caleste usor in ulei .

  3. se adauga condimentele in functie de gust.

  4. se amestega varza calita cu lastele fierte si se servesv calde de preferinta cu rosii langa ele .

 

TIPS-URI

1

caliti foarte putin varza , doar sa  devina sticloasa , fiind cruda va fi mai gustoasa decat prajita pana devine harcea-parcea .

Daca ti-a placut reteta noastra "Laste cu varza verde calita - post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Vacuum Blender HB300SV

- 550 lei
2499.99 lei
1949.99 lei

COMENTARII (9)

nadina73 1

10.03.2010, 23:59

ce ideai buna grozav,chair nici nu imi amintisem de ei ,char de mult nu am mancat,sotului meu e inebunit dupa mancarurile cu varza calita
sa sti ca am sa o fac ,arat foarte bine

mihaelar63 1

11.03.2010, 00:31

scuze , Brandusa inseamna taitei lati ,adica pe italieneste tagliatelle

Dana Cristea - pusikmea 1

11.03.2010, 08:39

interesanta combinatie, nu am facut niciodata, dar cred k e tare gostoasa, o sa incerc si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Camelya

12270 puncte

oanapl

11200 puncte

Lau

Lau 9

10910 puncte

Valclaudia

8020 puncte

 merisor

7770 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Hortansa
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Evantai de vinete

de oanapl 5

ieri la 23:32

Prajitura rasturnata cu visine

de oanapl 5

ieri la 23:26

Desert papanasi fierti

de RODIMUR 3

ieri la 21:32

Desert mere coapte

de Camelya 5

ieri la 18:15

RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi cu soia