Lebede Indragostite (Eclere)

de mimmi in Dulciuri, 13 Feb 2011 | 5480 vizualizari

 

INGREDIENTE

Ingrediente coji :

  • 125 g faina,
  • 100 g margarina,
  • 1/4 l apa,
  • 2 oua,
  • un praf de sare,

Pentru umplutura :

  • un plic crema de vanilie,
  • 200 ml lapte,
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lebede Indragostite (Eclere):

Se pune la fiert apa cu margarina si sarea. Cand clocoteste se adauga toata faina,se trage deoparte de pe foc si se amesteca pana se desprinde aluatul de pe cratita. Se lasa sa se raceasca. Se adauga ouale unul cate unul,mestecand bine pana se inglobeaza fiecare ou. Pentru crema mixam praful de crema cu laptele bine pana se intareste. Punem pe hartie de copt formele pentru coji si le lasam 15-20 de minute,pana prind o crusta aurie. Taiem cojile pe din doua si le umplem cu crema .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Lebede Indragostite (Eclere)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

adry88 1

04.07.2011, 15:42

ce superbe

marianascarlat 1

06.03.2013, 09:59

Vai ce-mi plac!!!!!!!

Krystyan Trendy 1

30.10.2013, 06:43

delicioase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desertul bucatarasului pofticios: banane cu cafea si iaurt