Legume colorate la grill

de Oana in Mancaruri de post, 1 Apr 2009 | 5176 vizualizari

 

Legume crocante, dulci si foarte aromate, o placere sa le mananci! Pentru cine tine post se pot manca cu un sos de usturoi, pentru cine nu tine este o garnitura super!

 

INGREDIENTE

  • un ardei gras rosu
  • un ardei gras galben
  • 2 ciuperci champignion maricele
  • un dovlecel
  • o ceapa rosie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume colorate la grill:

Grillul poate fi facut din diferite legume, depinde ce va place mai mult. Pana la urma am pus doar jumatate din ardei si jumatate din dovlecel…erau prea multe.


Legumele le-am spalat bine si le-am curatat, apoi le-am taiat asa: ardeii- romburi, ceapa si dovlecelul rondele si ciupercile felii grosute.


Am incins grillul, am pus putina sare pe el sa nu se lipeasca si apoi am pus legumele pe rand, intorcandu-le pe ambele parti.


Separat, am pregatit putin sos, dintr-un catel de usturoi dat pe razatoare, amestecat cu o lingura ulei de masline, putin otet si putina apa, sare si piper. Legumele se servesc calde, cu sos deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Legume colorate la grill" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

aziz 1

23.11.2011, 18:54

grozave!!!

mirela0911 1

23.11.2011, 20:01

ce culori in farfurie!

MotanLaOale 1

23.11.2011, 20:44

bun bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crumble cu capsuni si rubarba - reteta cu nr. 300

de oanapl 5

ieri la 20:32

Friganele dulci cu aroma de portocale si gem de caise

de Camelya 4

ieri la 19:47

Salata cu oua de prepelita

de oanapl 5

ieri la 19:45

Musaca de cartofi cu varza si carne

de Adi 3

ieri la 19:38

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume chinezesti