Lime & cheese pudding

de Oana in Dulciuri, 4 Iul 2010 | 1754 vizualizari

 

Un desert extrem de racoritor si foarte aromat!

 

INGREDIENTE

  • 375 g branza de vaci (sau ricotta)
  • 3 oua
  • 60 g unt
  • 2 lingurite coaja de lamaie
  • 60 ml suc lime
  • 350 g zahar fin
  • 30 g faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lime & cheese pudding:

Se mixeaza untul moale cu zaharul adaugat in ploaie si coaja de lamaie. Se adauga apoi treptat cate un galbenus de ou si se mixeaza. Se incorporeaza apoi cate o lingura de branza si una de faina pana se termina toata cantitatea. Eu am folosit 250 g branza de vaci si 125 g crema philadelphia. La final de adauga s suul de lime. Albusurile se bat spuma si se incorporeaza apoi usor cu o lingura, amestecand de sus in jos. Se pune compozitia intr-o forma, iar forma intr-o tava cu apa fierbinte. Se coace la foc mic o ora, pana este inchegata bine.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Lime & cheese pudding" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Oana 1

04.07.2010, 19:23

Ma bucur ca va place, dulce-acrisoara, e excelenta!

dentistutza 1

05.07.2010, 18:23

cred ca este delicioasa. felicitari.

janet 1

08.07.2010, 20:29

Imi plac preparatele cu aroma de lamiie! Arata super!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cozonac cu branza