Lime & cheese pudding

de Oana in Dulciuri, 4 Iul 2010 | 1956 vizualizari

 

Un desert extrem de racoritor si foarte aromat!

 

INGREDIENTE

  • 375 g branza de vaci (sau ricotta)
  • 3 oua
  • 60 g unt
  • 2 lingurite coaja de lamaie
  • 60 ml suc lime
  • 350 g zahar fin
  • 30 g faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lime & cheese pudding:

Se mixeaza untul moale cu zaharul adaugat in ploaie si coaja de lamaie. Se adauga apoi treptat cate un galbenus de ou si se mixeaza. Se incorporeaza apoi cate o lingura de branza si una de faina pana se termina toata cantitatea. Eu am folosit 250 g branza de vaci si 125 g crema philadelphia. La final de adauga s suul de lime. Albusurile se bat spuma si se incorporeaza apoi usor cu o lingura, amestecand de sus in jos. Se pune compozitia intr-o forma, iar forma intr-o tava cu apa fierbinte. Se coace la foc mic o ora, pana este inchegata bine.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Lime & cheese pudding" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Epilator IPL Homelight G945E

- 740 lei
1699.99 lei
959.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Oana 1

04.07.2010, 19:23

Ma bucur ca va place, dulce-acrisoara, e excelenta!

dentistutza 1

05.07.2010, 18:23

cred ca este delicioasa. felicitari.

janet 1

08.07.2010, 20:29

Imi plac preparatele cu aroma de lamiie! Arata super!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

RETETA RECOMANDATA
Budinca cu paste si branza