Macaroane cu varza

de trifadalia in Paste, 30 Oct 2018 | 2721 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 buc varza ( 1.5 kg)
  • 2 buc ceapa
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
  • 500 gr macaroane
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macaroane cu varza:

Se scoate cotorul de la varza, apoi se pune apa la fiert si se opareste varza, desfacandu-se frunza cu frunza. Se lasa sa se raceasca, apoi se taie varza fasii. Ceapa se curata si ea si se taie julien.

Intr-o oala se pune uleiul la incins si se adauga ceapa pentru inceput sa se prajeasca pana devine sticloasa. Peste ea se adauga varza stoarsa de surplusul de apa si se caleste aproximativ 40 de minute, invartind in continuu deoarece se prinde de oala. Se condimenteaza cu sare si piper spre final.

In alta oala se pune apa la fiert pentru paste care se fierb 5 minute, apoi se stinge focul si se mai lasa 2-3 minute sa se umfle. Se strecoara si se spala. Se amesteca cu varza calita.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu varza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Paste cu branza dulce