Macrou invelit in staniol

de ionix in Peste, 30 Sep 2009 | 13250 vizualizari

 

e foarte bun si sanatos...

 

INGREDIENTE

  • 6 pesti macrou
  • o rosie mare
  • 1 ardei gras rosu
  • o capatana de usturoi
  • foi de dafin
  • o ceapa mare galbena
  • 1 ardei iute dar nu prea iute
  • cateva masline
  • 2-3 linguri de unt
  • folie de aluminiu
  • chili, sare. tarhon
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou invelit in staniol:

Pestii se curata bine de negreala. Se da cu chili, tarhon si sare iar apoi se umple cu toate legumele taiate. Ardeiul eu l-am taiat cubulete, rosiile rondele iar ceapa julien. Cantitatea legumelor este dupa gust.

Inainte de a pune pestele pe folie, folia se unge cu un pic de unt. Pestele se inveleste in folie de aluminiu astfel incat capatul foliei sa fie in sus pentru a nu curge sosul.

Se da la cuptor pentru o ora jumate mai intai la foc mic iar apoir la foc mediu.

Se serveste cu suc fresh de lamaie sau cu mujdei si mamaliguta. Eu prefer ultima varianta. :p

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou invelit in staniol" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Bucataras 1

13.12.2009, 10:11

Are o Oana o reteta delicioasa: http://www.bucataras.ro/retete/1393/saramura_de_crap.html

gaby_duceag 1

13.12.2009, 16:52

multumesc Bucatarasule

ionix 1

14.12.2009, 10:31

hehe te-a rezolvat Bucataras

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Sfintilor Constantin si Elena

pe 21.05 la 19:34

Scarita de porc/ Ribs la cuptor

pe 19.05 la 16:58

Varza de Bruxelles cu chorizo, smantana si parmezan

pe 19.05 la 16:48

Desert papanasi cu branza si cocos

pe 19.05 la 16:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

3556 puncte

Constelatialeu

2279 puncte

Catalina L

2251 puncte

oanapl

1522 puncte

 Merisor

1400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste cu ceapa si lamaie