Maia de secara -Starter

de Ksenya in Piine, 18 Iun 2015 | 4382 vizualizari

COMENTARII (13)

Gicuta 1

18.06.2015, 10:31

miki_a 1

18.06.2015, 10:33

O reteta foarte buna si binevenita! Si mie imi place painea cu maia naturala (e foarte buna pentru copii), abia astept reteta ta!

Ksenya 1

18.06.2015, 10:45

Ela ,am pus-o de-aseara la dospit,astept sa-i treaca timpul mentionat si imediat ma apuc de ea.

Gherca Daniela 1

18.06.2015, 11:36

mihaelar63 1

18.06.2015, 12:28

Paina preparata cu maia naturala este foarte sanatoasa si gustoasa . Buncii nostrii asa procedau

MotanLaOale 1

18.06.2015, 12:46


vezi ca ai scris a 2-a zi apa + apa in loc de faina

reisnaor_2006 1

18.06.2015, 12:49

simona72 1

18.06.2015, 13:02

Nu am cunostinte despre asa ceva. Mi se pare interesant ca nu contine drojdie, de fapt, cred ca asa se obtine drojdia astept si eu cu interes reteta...

Ksenya 1

18.06.2015, 13:27

Mihaela ,de acord cu tine.Reteta postata este de la bunicii unei amice.

Ksenya 1

18.06.2015, 13:29

Motane,iarasi m-am grabit,no, multumesc mult de observatie,am corectat-o

Catalina L 1

18.06.2015, 13:59

interesanta reteta

- Andreea - 1

18.06.2015, 16:45

Ela68 1

13.05.2016, 13:04

de secara n-am incercat, mi se pare mai rapida aceasta varianta ; ma duc sa vad daca ai facut si painica

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

3594 puncte

Rocsi

3278 puncte

robert_b

3217 puncte

Gherca Daniela

3045 puncte

mihaelar63

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Piperchi
  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă din piept de curcan cu tăiței de casă

ieri la 21:27

Cartofi în crustă de sare

ieri la 20:03

Tocăniță din carne de curcan, pui și porc

ieri la 19:36

Tocanita de legume cu maruntaie de vitel

de oanapl 7

ieri la 13:33

Supa crema de rosii

de oanapl 7

ieri la 12:49

RETETA RECOMANDATA
Paine taraneasca